Кількість
|
Вартість
|
||
|
Крем кондитерський заварний, ванільний, термостабільний. Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку. ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО.
Натуральний крем високої якості холодного приготування у вигляді порошку для швидкого приготування ванільних кремів, який зберігає свої властивості при випіканні та заморожуванні. Крем має широкий спектр застосування окрім класичного, в поєднанні з маргариномабо маслом,вершками,та іншими молоковмісткими продуктами.
Дозування: 350 - 400 г на 1 літр води або молока.
Склад: цукор-пудра, крохмаль модифікований Е1414, молоко незбиране сухе, сироватка демінералізована, стабілізаційна система ((альгінат натрію (Е-401), комплексоутворюючі солі (Е450, Е339, Е 516)), барвник β-каротин, ароматизатор ванільний.
Термін придатності - 12 місяців
Виробник - Олімпіум
Країна походження - Україна