Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темний соус з насиченим м'ясним смаком і оксамитовою текстурою.
Соус Деміглас Гурме - вишуканий темний соус французької кухні, який використовується для приготування м'яса, стейків, а також страв з птиці. Має чудову шовкову текстуру.
Соус представлений у форматі порошку: так його зручно зберігати і використовувати.
Для приготування соуса розчиніть 100 грам продукту в літрі води і доведіть до кипіння. Після цього використовуйте соус для різних страв - наприклад, гуляшу чи тефтель з підливою.
Склад: Борошно ПШЕНИЧНЕ, дріжджовий екстракт, порошок рослинного жиру (пальмова олія, містить МОЛОЧНИЙ білок), крохмаль, декстроза, сіль, підсилювач смаку: глутамат натрію, рисове борошно, томатна пудра, цукор, барвник: амонійний карамельний барвник, ароматизатори, цибуля в порошку, екстракт яловичини, буряковий порошок, загусник: гуарова камедь, спеції, емульгатор: лецитин (містить ПШЕНИЧНЕ борошно), антизлежувач: діоксид кремнію, часниковий порошок.