Количество
|
Стоимость
|
||
|
Яблучний оцет – це кислота, яка утворилася в процесі бродіння соку з яблук. У ньому зберігається багато мікроелементів, мінералів та вітамінів: натрій, кальцій, магній, фосфор, усі вітаміни групи В, а також С, А, Е. Але найбільше в яблучному оцті калію.
Натуральний яблучний оцет ТМ Руна 750 мл створений на основі відбірної яблучної сировини і має широку сферу застосування в кулінарії. Оцет з яблук має жовтуватий колір і незначну каламутність, також можливий легкий осад на дні пляшки, що вказує на натуральну основу. Руна оцет яблучний 6% досить м’який, з характерною кислинкою, що дозволяє додати нових смакових відтінків звичним салатам, рибним стравам, тушкованим овочам. Також яблучний оцет часто використовується для приготування дієтичних страв.
Зберігати яблучний оцет Руна необхідно в темному прохолодному місці, але не в холодильнику! Поставляється оцет в ПЕТ-пляшці об’ємом 750 мл.
Склад: оцет з харчової сировини яблучної, вода питна.