Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерські маси – це натуральний продукт, що представляє собою тонкоподрібнену суміш твердої (цукор, какао) і напівтвердої (рослинні жири та олії) фракцій. В заготовку маси вносять добавки, які визначають її смакові характеристики: наприклад арахіс, горіхи, сухі молочні продукти та ін. Кондитерські пасти і маси мають м’яку, пастоподібну консистенцію, насичений шоколадний смак завдяки використанню какао-продуктів провідних світових брендів (для темних мас), кращих сухих молочних продуктів українських виробників (для білих мас).
Застосування : Це традиційні начинки для рулетів, булочок, плетенок, кісок та іншої здоби. Використовується як прошарок в тістечках та тортах. Також чудово смакує з листковим тістом у круасанах, штруделях та дрібноштучних виробах. Поєднуються з фруктовими начинками або наповнювачами на жировій основі.
Умови зберігання наповнювачів: при t від 0° до 18°С – не більше 6 місяців, при t не вище мінус 18°С – не більше 12 місяців у сухому приміщенні без сторонніх запахів та попадання прямих сонячних променів