Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур чорна для покриття кондитерських виробів – харчовий напівфабрикат, який виготовлений на сучасному обладнанні за класичною технологією. Для виробництва глазурі використовується тільки перевірена високоякісна сировина провідних європейських та українських виробників.
Глазур, гармонійно підібрана як додаток до продукту, поліпшить його зовнішній вигляд і смак. Крім того, глазур служить для захисту кінцевого виробу: подовжує термін придатності виробу, запобігає втраті вологи, служить природним бар'єром від впливу на виріб негативних факторів зовнішнього середовища (оскільки цукор є природним консервантом, а вміст вологи в глазурі – менше 1 %).
Термін придатності 12 місяців
ВиробникКФ Східні Ласощі
Країна походження Україна