Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальні пластівці являють собою тонкі пластинки, нарізані із плодів мигдалю.
Мигдаль містить велику кількість корисних елементів і вітамінів: білок, вітамін Є, магній, фосфор, цинк, мідь, марганець, залізо, вітаміни групи В. У мигдальних пелюстках зберігаються всі корисні властивості, характерні для плодів цілого мигдалю.
Мигдальні пластівці знайшли широке застосування в кулінарії: можуть додаватися до салатів, ідеально підходять в якості добавки до мюслів та сиру, використовуються в якості декору та приправи перших і других гарячих страв. У мигдальних пластівцях панірують рибу, додають їх до каш, м'яса та птиці.
Традиційно мигдальні пелюстки додають у різноманітні солодкі ласощі - десерти, рулети, бісквіти, пироги, торти і тістечка - таким чином можна поліпшити не тільки їх смакові якості, а й зовнішній вигляд.