Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нагрівання кунжуту посилює його смак і аромат.
Сезам відмінно підходить для панірування. Скоринка виходить особливо хрусткою і апетитною, а приготовлена страва виглядає оригінально і незвично.
У кулінарії чорний кунжут можна додавати до таких продуктів:
Овочі: шпинат в будь-якому вигляді, зелена спаржа, спаржева квасоля, гриби.
Фрукти: інжир, айва, банани, особливо якщо фрукти обсмажити і карамелізувати в медовомусиропі.
М'ясо: будь-які птахи, качка, курка, індичка, свинина.
Риба: будь-які сорти морської риби та морепродуктив маринованому, сирому, смаженому або тушкованому вигляді.
Супи: традиційний японський місо, грибний суп, сирний і овочевий крем-супи.
Кондитерські вироби: доречний в хлібі з висівками, в солодких кексах та рулетах, як посипка.З меленого кунжуту можна приготувати халву, нугу, пастилу, рахат-лукум і хрусткі карамельні казінаки.