Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста фісташкова 100% - це напівфабрикат пасти кремової структури, отриманий шляхом очищення сумішей фісташок різних сортів Середземномор'я. Завдяки своїй структурі та органолептичним характеристикам вона широко використовується в виробництві морозива та кондитерських виробів.
Фісташкова паста високої якості, виробництво Італія.
Підходить для домашнього та професійного використання.
Дозування: 80-100 г продукту на літр молочної суміші. У кондитерській справі: у змінних дозах залежно від потреб та звичок. У поєднанні із заварним кремом її можна використовувати в чистому вигляді, а також для начинок. Перед використанням перемішайте.
Зберігання: продукт необхідно зберігати в оригінальній упаковці, сухому, прохолодному місці, далеко від джерел тепла.