Кількість
|
Вартість
|
||
|
Родзинки - один з найкорисніших видів сухофруктів,користується великим попитом. Вони зберігають практично всі корисні властивості свіжого винограду - 70-80% вітамінів і 100% мікроелементів.
Завдяки своїм смаковим якостям, набули широкого застосування в харчовій промисловості. Родзинкивикористовують в кулінарії, кондитерському і хлібопекарському виробництвах.
Родзинкивідмінно поєднуються з м'ясом, молочною продукцією, їх додають до салатів, страв зі злаків, запіканок і інших страв.
В кондитерстві родзинки додають в торти, тістечка, цукерки, рулети та випічку. Вони добре поєднуються з іншими сухофруктами,а також з горіхами.
Застосовують у виробництві винних та безалкогольних напоїв.