Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Теріякі -це соус, маринад і спосіб обсмажування продуктів, походить з японської кухні.
Теріякі складається з чотирьох основних компонентів: соєвий соус, саке (або мірін), цукор та імбир.
Для приготування страв традиційно використовуються:
У Японії - риба (оселедець, марлин, смугастий тунець, лосось, форель, скумбрія) і морепродукти;
У західних країнах - м'ясо (курка, свинина, баранина, яловичина) і овочі.
У західних країнах, на відміну від Японії, в соус також додають:
Кунжут,імбир, часник і інші прянощі;
Сік з консервованих ананасів, оскільки він не тільки забезпечує необхідну солодкість соусу, але і допомагає пом'якшити м'ясо.
У деяких мережах швидкого харчування соус використовується для приготування гамбургерів - його заливають у хліб, після чого подають з салатом.
Об'єм упаковки
750 мл
Вид упаковки
ПЕТ-пляшка
Термін придатності
24 місяці
ВиробникLuck Siam Trade
Країна походження
Таїланд