Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 1 кг
Витримка 16 міс
Італія.
Сир Пармезан має тверду, зернисту текстуру та фруктово-горіховий смак. Поціновувачі сиру вважають, що Пармезан є одним з найкращих сирів. Цей сир здебільшого натирається на макарони,використовується в супах та різотто, для піци. Його також їдять самостійно як закуску. Витримка 16 міс.
Зверніть увагу! Головки Пармезану важать близько 33 кг. Пармезан продається шматочками вагою близько 1,2-1,5 кг. Остаточна ціна за шматок буде відкорегована відповідно точній вазі.
Склад: коров'яче молоко, сіль, сичужний фермент.
Харчова цінність: білки - 28,0 г, жири - 38,0 -г, вуглеводи -0,7 г
Ціна вказана за 1 кг.
акування вакуум