Кількість
|
Вартість
|
||
|
Tradizy® Durum, Espirit du Levain є магією природи, але без відомих всім складнощів. Ви маєте беззаперечну можливість легко виготовляти хлібобулочні вироби на
заквасці стабільної якості, використовуючи Tradizy® Durum.
Спеціально розроблена девіталізована закваска містить особливі мікроорганізми, що зумовлюють процеси бродіння.
Створюйте нові вироби, використовуючи магію закваски з Tradizy®
Застосування
Багет,чіабата, крафтовий хліб, хліб Кампань, Паве, молочний хліб, піца…
1. Змішайте в тістомісильній машині сухі інгредієнти, додайте воду. Тривалість замішування тіста 4 хв на 1 шв. і 6 хв на 2 шв.
Рекомендована T°тіста: 22 - 24°C
2. Тривалість бродіння тіста: 45 хв
3. Поділ тіста: 350 г
4. Відлежування: 10-20 хв
5. Формування:ручне чи на машині
6.Вистоювання: 75 хв при24°C
7.Випікання: 1 надріз, 18 хв при240°C в подовій печі