Кількість
|
Вартість
|
||
|
фасування 0,200
ціна вказана за 0,200 кг
Альбумін - сухий білок підвищеної збиваємості, здатний утримувати цукор.
Основними перевагами використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.
У кондитерському виробництві сухий альбумін використовується для створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Властивості альбуміну дозволяють використовувати його при приготуванні бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, мусів, суфле, гелів, елементів декору.
Сухий яєчний білок пастеризований (Альбумін) застосовується для виготовлення айсінга. З такого білка виходить відмінна глазур - легка і глянцева, якою рівномірно покривають багатоярусні торти.