Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Мій кошик
Каталог
Укр

Альбумін 0,200 кг

Артикул 10.14
В наявності
Опис

фасування 0,200

ціна вказана за 0,200 кг

Альбумін - сухий білок підвищеної збиваємості, здатний утримувати цукор.

 

 

 

Основними перевагами використання сухого яєчного білка замість свіжого є швидкість технологічного процесу і стабільний результат якості готового виробу.

 

 

 

У кондитерському виробництві сухий альбумін використовується для створення стійкої піни, емульгування жирів, рівномірності розподілу складових виробництва, а також збагачення виробів повноцінними тваринними білками. Властивості альбуміну дозволяють використовувати його при приготуванні бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, мусів, суфле, гелів, елементів декору.

 

 

 

Сухий яєчний білок пастеризований (Альбумін) застосовується для виготовлення айсінга. З такого білка виходить відмінна глазур - легка і глянцева, якою рівномірно покривають багатоярусні торти.

230 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору