Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорнило каракатиці використовується у кулінарії як приправа, яка додає страві або соусу темний колір та легкий солонуватий смак.
Чорнило каракатиці містить меланін - природний пігмент, який відповідає за захист тканин від ультрафіолетового випромінювання та впливу інших шкідливих факторів довкілля. Меланін також має антиоксидантні властивості, що допомагають боротися зі стресом та підтримують здоров'я шкіри та волосся.
Чорнило каракатиці може бути цікавим елементом для створення оригінальних та незвичайних страв.
Чорнила каракатиці використовують:
- під час приготування пасти, щоб надати їй темний колір та легкий солонуватий смак;
- різотто;
- обсмажуйте з додаванням чорнила каракатиці рибу та морепродукти, такі як кальмари або креветки;
- додавайте до рибних або м'ясних супів;
- добавляйте до тіста або до соусу для приготування темної піци.
Варто зазначити, що чорнило каракатиці має яскравий смак і аромат, тому потрібно додавати його з обережністю, щоб не перевантажити страву.
Вага упаковки
500 г
Вид упаковки
Пластикова банка
Термін придатності
24 місяців
ВиробникDel Gusto
Країна походження
Іспанія