Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок алкалізований S83- для створення кондитерських виробів, морозива, молочних продуктів та напоїв з вмістом какао.
Алкалізованим називають какао-порошок, який отримують із какао-продуктів (боби, крупа, какао терте), при переробці яких застосовується обробка лужним розчином. При такій обробці з какао видаляються кислоти і знижується вміст дубильних речовин. Завдяки цьому, алкалізований какао-порошок набуває більш вишуканого смаку, насиченого аромату і темного кольору.
Какао-порошок алкалізований S83 має меншу кислотність, більш темне забарвлення та виражений аромат. У складі тіста, стійкий до високих температур і зберігає насиченість кольору та аромату в готовому виробі.
Застосовують для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних виробів та глазурі,для начинки цукерок та вафельних прошарків, шоколадного маргарину та масла, морозива, борошняних та кондитерських виробів.
Жирність - 11%