Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок натуральний - дрібнодісперсний порошок, без сторонніх смаків та запахів. Отримують з тертого какао, необробленого лужним розчином.
Какао містить багато рослинного білка і жирів,вуглеводів, харчових волокон, органічних кислот, крохмаль, цукор, насичені жирні кислоти; вітаміни: А, Е, РР, групи В, бета-каротин; мінерали: кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, залізо, цинк, мідь, марганець, фтор.
Застосовують для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних виробів і глазурі,для начинок цукерок та вафельних прошарків, шоколадного маргарину та масла,морозива,борошняних та кондитерських виробів. Какао відмінно поєднується з бісквітами, молоком та сухофруктами.