Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосовий крем 22 % - Жирність 22%, цукор 2,7%.
Варіантів використання кокосового крему існує безліч. Цей продукт є універсальним і може бути використаний для приготування неймовірної кількості страв, як солодких, так і гострих.
Кокосовий крем - інгредієнт для приготування соусівдля м'яса, риби і морепродуктів. На відміну від рослинних вершків, він не згортається при термічній обробці і надає продукту солодкуватий, дуже пікантний присмак і тонкий аромат. Так, в тайській кухні на основі цього продукту готують супи, а також гасять в ньому м'ясо. У Франції ароматне молоко є основною для супу з креветками.
При приготуванні десертів кокосовий крем 22 % здатний замінити не тільки вершки, а й звичайне молоко, а також вершкове масло. Він надає ласощам особливий оксамитовий присмак і вершковий аромат. Справжні кулінари знають: найсмачніші млинці готують саме на кокосовому кремі. Ідеально підійде до них начинка з бананового або апельсинового джему.
Банка 400 мл
Виробник Таїланд
Жирність 20-22%