Кількість
|
Вартість
|
||
|
Маргарин для круасанів виготовляється на основі дезодорованих рослинних олій. Маргарин призначений для використання в кондитерській і хлібопекарській промисловості для забезпечення шарування при виготовленні дріжджового і бездріжджового тіста, круасанів, а також приготування начинки в листковому печиві.
Склад: Рослинний жир: Пальмовий; Вода; Рослинна олія: Соняшникова; ЖИР (4,0%); КОНЦЕНТРАТ МАСЛА; Емульгатор: Моно- та дигліцериди жирних кислот, Лецитин; Сіль; Ароматизатор; Регулятор кислотності: Лимонна кислота; Мед (0,2%); Консервант: Сорбат калію; Кольоровий агент: Каротин.
Термін придатності: 6 місяців
Країна походження Франція