Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ціна вказана за 0,500 грам
Червоний перець чилі (рід CAPCISUM ANNUUM) - однорічна трав'яниста рослина з сімейства капсикума висотою до 60 см. Порошок перцю отримують шляхом перемелювання висушених плодів рослини, які в процесі сушіння набувають знайомий нам усім насичений оранжево-червоний цвет.Качественная приправа не містить грудок і володіє надзвичайно насиченим ароматом і пекучим смаком. Пекучість перцю вимірюють одиницями шкали Сковілла SHU. Індійський перець чилі відрізняється більш світлим кольором.
Перець чилі володіє сильним пряним ароматом і гострим пекучим смаком. Пекучість перцю залежить від кількості, що міститься в ньому речовини капсаїцину. Чилі містить вітаміни А, В1, В2, Р, С (якого в ньому в 2 рази більше, ніж у лимоні), жирні олії 10-15%, 2,5% цукру, 1,2% білка, 0,5% мінеральних речовин, 0,1-1,25% ефірних масел, фарбувальні компоненти каротиноїди, капсорубін, капсантін, каротин.
Пряність додають в м'ясні страви, птицю, салати, супи і борщі. З додаванням перцю готують різні соуси, заправки для салатів, маринади, суміші спецій. Багато кулінари додають мелений перець чилі при приготуванні шоколаду, цукерок, десертів.
Форма: мелений, порошкоподібний
Розмір: сито 80 мкн
Колір: блідо червоний з бурим відтінком
Фальсифікують домішки / добавки: не застосовуються
Антиоксиданти: можуть застосовуватися (щоб уникнути грудкування)
Смак: гострий
Запах: слабкий (практично відсутній)
Пекучість: хв. 15000 - 30000 SHU
Категорії якості: I (АСТА 60)
Роду пакування: 25 кг паперові мішки з поліетиленовою підкладкою
Країна походження: Індія